Thai Vízum
Információs oldal Thaiföldről és thaiföldi tartózkodásról

Thaiföld letelepedés

 

A következő szolgáltatásokat tudjuk nyújtani:

1. Nyugdíjas vízum

2. Házasság regisztrációja

3. Házastársi vízum

4. Nem Bevándorlói vízum + munkavállalói engedély

5. Vezetői engedély

6. Munkavállalás Thaiföldön

7. Hosszútávra vízum Thaiföldön

8. Cégalapítás

 

Email címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

Pár gondolat ami a thaiföldi letelepedés mellett szól:

A thaiföldi letelepedés egyre több emberben merül fel, és ennek már évek óta vannak reális alapjai. De aki még nem járt Thaiföldön az ne hozzon elhamarkodott döntést, érdemes előtte mindenképp elolvasni a Thaiföld menüpont alatt található rövid leírásokat. (thai nyelv, thai étel, thai masszázs, thaiföldi időjárás, thaiföld repülőjegy) illetve azt is, hogy milyen lehetőségeink vannak a munkavállaláshoz, cégalapitáshoz, ingatlanvásárláshoz.
Fontos, hogy körültekintők legyünk, ha bármibe is bele szeretnénk vágni a jövőben!


Thaiföld egy gyorsan fejlődő ország, jelenleg sokkal fejlettebb mint a szomszédos országok, mint Laosz, Vietnám, Mianmar, Kambodzsa. Thaiföld még mindig messze van a nyugati világtól (Anglia, Amerika). Viszont a szolgáltatások, tömegközlekedés napról napra fejlődik, és gyökeres változásokon megy keresztül. A kormány mindig igyekszik a nyugati világ pozitiv vivmányait, szokásait átvenni. Igy elmondhatjuk, hogy egy külföldi számára teljesen élhető, és komfortos otthonná vált ez a távoli kultúra.

Ami nagyon vonzó a külföldiek számára, hogy itt a pénzük sokkal többet ér mint otthon. Az ország pénze a Thai Baht, ami stabilan tartja értékét. A külföldiek a pénzük töredékéért juthatnak ingatlanhoz, hozhatnak létre vállalkozást. Nagyon sokan fektetik be Thaiföldön a pénzüket, a kiterjett túrizmus miatt ez valóban döntésnek bizonyul.

A thai kultúra és történelem nagyon fontos az itt élők számára, hogyha igazán be szeretne valaki illeszkedni, akkor időt fordit ennek megismerésére.
A thai emberek nagyon barátságosak, nem hiába hivják ezt az országot a Mosoly Országának, nincs még egy ázsai ország ami ezt a hirnevet kiérdemelte volna az emberek vendégszeretete és jószivűsége miatt.
Nem számit hol vagy Thaiföldön, lehetsz Isaan-ban, beszélhetsz egy földművessel, vagy alkudozhatsz egy taxi sofőrrel a zsúfolt Bangkok utcáin, az emberek mindenhol vendégszeretőek a külföldiekket, mosollyal és wai-al fogadják őket.

Ha inyenc vagy és szereted az izletes falatokat, akkor szeretni fogod Thaiföldet. A thai ételek az egyik legfinomabbnak számitanak az egész világon. Az utcától az éttermeken keresztül mindenhol friss összetevőket használnak, sok-sok zöldséget, finom és különleges fűszereket. Mindent a helyi piacról szereznek be. Hihetetlen olcsón lehet hozzájutni a thai ételekhez, finomak és egészségesek, érdemes áttérni teljesen a thai ételek fogyasztására napi szinten.
Viszont ha a nyugatias izeket kedveli valaki, az is megtalálhatja a számitását. Sok étterem van ahol nyugati ételeket készitenek, természetesen drágábban mint a thai ételek árai. Van még McDonalds és KFC is a nagyobb városokban.
Thaiföld hatalmas területű és gyönyörű ország, rengeteg arca van. Sok külföldi él északon, akik szeretik a hegyvidéki városokat, a gyönyörű erdőket, vizeséseket. Teljesen más hangulata van egy tengerparti városnak, ahol a pálmafák és homokos tengerpart vonza az ott élőket. Vannak akik szigeten élnek, paradicsomi körülmények között. Az északi Isaan terület olyan mintha évszázadok óta alig változott volna.

Thaiföldön az éjszakai élet valóban lenyűgöző. Bangkokban világszinvonalú bárok, éttermek és night klubok minden szórakozni vágyó igényét kielégitik. Más városokban, mint Pattaya, Phuket és Koh Samui-n, ahol virágzik a túrizmus, ugyanilyen magas szinten biztositva van a szórakozás és kikapcsolódás. Az itt élők szeretik a pörgős-nagyközösségi életet, szeretik az estéket bárokban, éttermekben tölteni.

Összegezve, Thaiföld nagyszerű lehetőséget biztosit azoknak akik nem riadnak vissza attól, hogy egy teljesen új világot fedezzenek fel. Ráadásul új otthonukat lássák ebben a távoli kultúrában. Habár a thai nyelv elsőre bonyolultnak és nehéznek tűnhet, de igazából egy pár hónap tanulással már elég jól el lehet igazodni a kifejezések között és a thai emberek bármikor szivesen elbeszélgetnek velünk, kiváncsiak ránk, tudni akarnak mindent rólunk. Nagyon sok életreszóló barátság köttetik itt Thaiföldön, a helyi lakosok és külföldiek között. Illetve sokan találják meg életük párját Thaiföldön.

Akinek előitéletei voltak a költözés mellett, talán most elismeri, hogy van realitás a thaiföldi élet mellett, és az álmok valóra válhatnak, ha igazán hiszünk benne és teszünk érte.

 

 

További információért vagy segítségért kérem írjonThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  email címre

 

 

 

 

thaiföld letelepedes

Gyönyörű tengerpart Dél-Thaiföldön

thaiföldi letelepedés

Sűrűn lakott csatorna-part Bangkokban

thaiföld letelepedés

Nong Nooch Garden nem messze Pattayától

thaiföldi letelepedés

Útban Koh Samui szigetére, napfelkelte